mandag 21. juni 2010

Dag 3 mandag 21. juni - hvor vi smører oss inn i spirulinaalger

Dette er dagen da vår tunge plikt er å gå på spa. – Huff og huff, sier Lennart. – Hvordan skal vi orke massasje med lindrende oljer, behagelig bakgrunnsmusikk og ungefri i hele to timer? For og utforske området litt mer før vi skal på spa på Thon Hotel Skeikampen, får vi låne sykler. Med Liv og Luna bakpå hver sin sykkel, suser vi av gårde innover en fjellvei hvor sauene lunter bedagelig i vei.




- Dette er livet, sier Linda og er i sitt stille sinn litt misunnelig på tenåringene som senere i sommer skal på terrengsykkelskole på Thon Hotel Gausdal med selveste Gunn Rita Dahle. Sykkeldronningen fra Stavanger. Etter en rundtur i området, er tiden kommet for at vi må gjøre en innsats på spa. Her tar hud- og kroppsterapeut Mari Hovdhaugen imot oss. – Legg deg ned her, kommanderer hun og viser veg forbi flere badekulper og inn i et eget rom. Der lukker hun døren. Da Lennart kommer ut igjen, 80 minutter senere, har han et døsig blikk som lett kan forveksles med et annet type blikk. – Ah, dette må vi prøve hjemme, sier han. Mari avslører hemmeligheten. – Peelende saltskrubb, ansiktsmassasje med trykkpunkter – samt massasje av føtter, rygg, hodebunn og nakke. Lennart himler med øynene.



Deretter er det Linda sin tur, med ansiktsrens og massasje. – Også tar du med denne, blunker Mari og overrekker en liten, blå flaske. – Den gir energi og overskudd i syv dager, lover hun. – Hæ? Hva er dette egentlig, under Linda ( - Herregud, hva hvis politiet tar meg med dette? Er dette hemmeligheten til oslofiffen som fikser både karriere, barn og Birkentrening?) – Det er rein C-vitamin olje, sprudler Mari og garanterer at det virker. – Bare smør det inn i ansiktet hver kveld i syv dager, formaner hun. Dette vil nå bli utprøvd.

Følg med videre! I morgen pakker vi sekken og drar fra Gausdal og til Sjoa, hvor Linda frivillig skal kaste seg ut i det iskalde, virvlende fjellvannet. Vil hun få krampe eller panikk? Følg med videre 

4 kommentarer:

  1. Hei hei

    Kos dere videre !
    dette høres bare helt fantastisk ut !
    Har lest alt til nå :)
    Gleder meg til fortsettelsen
    Klem GroA

    SvarSlett
  2. Heisan
    Dette kan da ikke være annet enn en drømmeferie, gleder meg til å lese om Sjoa, lykke til med vannelementet!
    Hilsen Elin

    SvarSlett
  3. Jeg gleder meg til å teste ut SPA på Skeikampen. Snart.
    God tur videre. Håper Sjoa svarte til forventningene i dag.
    :-) marit

    SvarSlett
  4. Heisann, ja spa var helt vidunderlig! Veldig avslappende! Det samme kan man ikke si om Sjoa, som krevde sin kvinne, he he. Mer følger, jobber med ny blogg nå her fra Rondablikk, hvor vi befinner oss den 24. juni - i alt tre netter. Linda :)

    SvarSlett